Să discutăm despre rafturi!

De la un singur raft la o instalație vastă pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră în continuă schimbare.

Aplicațiile sistemului Hi280 sunt multiple. Puteți să-l construiți ca un sistem tradițional de rafturi cu polite, o instalație înaltă (high rise) sau un sistem multi-tier.


Sistemul de rafturi mobile Hi280 este montat pe baze mobile care rulează de-a lungul șinelor, compatibile din punct de vedere al adâncimii și lățimii cu rafturile standard Hi280. Ideal pentru depozitarea pieselor mici.


Sistemul de rafturi multietajate Hi280, cu mezanin integrat, este un sistem cu rafturi cu polite construite pe două sau mai multe nivele. Este perfect dacă aveți un depozit mai mare care stochează repere diverse.


O gamă largă de accesorii acompaniază sistemele noastre personalizate pentru a completa și a eficientiza în continuare instalația dumneavoastră. pentru o operare ușoară și siguranța echipei.

Pentru a afla mai multe despre sistemele noastre de rafturi sau pentru a obține o cotatie, vă rugăm să completați formularul de mai jos și unul dintre experții noștri va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.


Meet us on Facebook Linkedin See us on YouTube Add us to your circle on Google Plus
A Member of the Constructor Group © Copyright 2011-2017 Constructor Group